Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1656 butikker

Oslo skin lab - 3 Rabatkode/Tilbud

Gå til butik
 • 35

60% rabat hos Oslo skin lab

DKK 199,- for første pakke (herefter 30% dvs. DKK 349,- på alle fremtidige... Læs mere
 • 5

Spar 149 kr hos Oslo skin lab

Only applies if you sign up for a membership
 • 1

Fri Fragt hos Oslo skin lab

Gælder kun, hvis du tegner et medlemskab

Holistisk hudpleje - smuk hud starter indefra - Deres slogan fanger allerede kundernes opmærksomhed fra første øjekast. De tror på at tage en holistisk tilgang for at opnå den bedst mulige hudkvalitet. Dette indebærer, at du bruger genstande, der skaber og plejer din hud indefra og ud. Deres produkter består af grundlæggende, sikre og aktive kemikalier, der er nøje udvalgt af deres forskere og har vist sig i tests at have en gunstig effekt på huden indefra. I denne tilgang håber Oslo Skin Lab, at de vil supplere og støtte eksisterende regimer og samtidig lægge grunden til effektiv, sund og naturlig hudpleje. Deres succes inden for hudpleje med sin enkle, effektive og multifunktionelle tilgang til skønhed, The Solution TM Beauty Collagen har transformeret skønhedsregimer i hele Europa. Hudpleje enkelhed når det er bedst. Hudpleje indefra har den fordel, at det påvirker HELE huden – både i ansigtet og på kroppen.

Hvad gør Oslo Skin Lab?

Oslo Skin Lab blev dannet i 2017 med det formål at introducere sikker og veldokumenteret hudpleje fra Nordens voksende skønhedsindustri - i et hurtigt voksende område inden for skønhed og hudpleje verden over. De har fået en venlig velkomst og har allerede etableret sig i flere lande uden for Skandinavien. Deres nordiske rødder afspejles i en ydmyg og tilbagelænet tilgang til skønhed og livet generelt. Essensen af Oslo Skin Labs' idealer er ærlighed, naturlighed og renhed, som er repræsenteret i de anvendte stoffer og den service, der leveres. Cecilie Nordstrm, virksomhedens grundlægger, tror fuldt og fast på tanken om at hjælpe huden med at hele sig selv. Hendes mål har været at skabe en række varer, der fremmer et godt helbred. Hendes ambition har været at skabe en serie af produkter, der fremmer sund hud indefra og ud. Kosmetikken skal være acceptabel for alle hudtyper og for alle, uanset alder, der ønsker smuk hud. De arbejder sammen med forskere og specialister for at skabe produkter, der indeholder veldokumenterede komponenter. For dem, der leder efter en naturlig effekt, er alle produkterne fremragende supplementer til ethvert hudplejeprogram.

Oslo Skin Lab Rabatkoder og Medlemskab

Deres voksende personale er dedikeret til begrebet 'skønhed indefra'. Samtaler og gensidig støtte på tværs af nationale linjer værdsættes i arbejdspladskulturen. Der er altid mulighed for at udtrykke bekymringer. De vil have kunderne til at give udtryk for alt, uanset om det er negativt eller positivt. Dette er som bekendt en fantastisk tilgang til erhvervslivet. De har også medlemskaber, der omfatter:
 • Som medlem får du altid 30% rabat og gratis fragt.
 • Vi sørger for, at du modtager en ny kasse hver fjerde uge.
 • Der er ingen fastlåsningsperiode; Du kan til enhver tid annullere inden næste forsendelse.
 • Der er ingen forskudsbetaling for fakturabetaling. Fakturaen følger med pakken.
 • Når du bruger et kreditkort, reserveres pengene automatisk.
 • Alle forsendelser modtager gratis levering.
Desuden kan du tjekke toppen af vores side for at finde en særlig Oslo Skin Lab Rabatkoder for at spare endnu mere! Du vil modtage 28 daglige doser af kollagenpulver af høj kvalitet i en pakke, nok til 4 ugers brug. Pudderen har en neutral smag og hjælper med at forbedre hudens elasticitet, glatte huden og reducere rynker og appelsinskal. Det er ligetil og nemt at gøre; Du skal blot tilføje det med et valgfrit måltid eller drikke regelmæssigt. Hvis du tilmelder dig, modtager du en ny pakke hver fjerde uge for $ 349,- med gratis levering, ingen medlemsgebyrer og komplette returrettigheder. Der er ingen kontrakt eller opsigelsesperiode, og du kan til enhver tid opsige dit medlemskab ved at kontakte deres kundeservice. Deres holdning er, at afmelding skal være så simpelt som at tilmelde sig.
 • Vigtige antioxidanter inkluderet i kosttilskud, der beskytter mod cellens aldring
 • Vitaminer og mineraler - ernæring til din hud Bidrager til sund hudpleje, der begynder på indersiden
 • Du betaler bare, når du modtager.

Oslo Skin Lab Kollagen

Kollagen er et protein, der findes naturligt i kroppen. Fra en alder af 30 år falder kollagenniveauet i kroppen / huden. Yngre hud kan indeholde op til 80% kollagen. I 30'erne begynder mængden af kollagen at falde med ca. 1-2% om året. Kollagen er kroppens lim og den vigtigste faktor for at holde rynker væk, samtidig med at elasticiteten i huden opretholdes. Når huden mister sin modstand mod ydre påvirkninger som sol, forurening, kost og rygning, udvikles linjer og rynker. Kollagen findes også i proteinrig mad, men for at huden kan drage fordel af indtaget, skal kollagenet nedbrydes i præcise peptidlængder. Proteiner i fødevarer hydrolyseres ikke og har derfor ingen reel effekt på huden. Solution Beauty Collagen er et kollagenpulver af høj kvalitet. Det er smagsneutralt og kan nemt blandes i alle typer mad og drikke.

Oslo Skin Lab på Trustpilot

Oslo Skin Lab er certificeret af e-mærket. Det betyder:
 • Garanti for sikker og gennemsigtig e-handel
 • Sikker betaling
 • Buyer protection (secure up to DKK 10,000)
For at finde ud af, hvor pålidelige de virkelig er, blev der gennemført en endelig 'test'. Det er her Trustpilot kommer ind i en r del af. De har kunder i lang tid, ser det ud til, der er mere end tilfredse med alle resultaterne af deres hud. Selv kommentarer om leverancer og returneringer klarer virksomheden sig ret godt i alle sine bestræbelser. Det har en fremragende rating på Trustpilot, som er vores sidste kryds for alle boksene. Vi anbefaler helt klart, at du bruger Oslo Skin Labs produkter, næste gang du er på udkig efter gode hudplejeprodukter.