Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1655 butikker

Står du og mangler en ny mobiltelefon? IPad eller Smartwatch? Eller måske bare generelt noget brugbart udstyr til dine elektronikprodukter? Så har vi nu en helt unik Phonetrade rabatkode, så du kan spare penge på brugt elektronik, som derfor i forvejen står til fantastiske priser. Du støtter derfor ikke kun miljøet, du sparer også en masse penge ved at handle hos Phonetrade. Brug derfor din Phonetrade rabatkode med det samme og se hvor mange penge du kan spare på i forvejen nedsatte priser.

Rabatkode til Phonetrade

Phonetrade kom til verden i 2010, da direktør Frederik Fisker begyndte at købe, istandsætte og sælge brugte IPhones og sidenhen er succesen kun blevet større. Phonetrade kan i dag prale af at have 8 fysiske forretninger rundt omkring i Danmark, hvor du, som på webshoppen, kan sælge og købe mobiltelefoner. Du skal dog ikke være bekymret for standen af produkterne, for selvom varerne er brugte, tilbyder Phonetrade fuld reklamationsret både i den fysiske butik og på webshoppen. Kom derfor i gang med at spare penge. Gå på opdagelse på www.phonetrade.dk og spar en masse penge med din Phonetrade rabatkode. God fornøjelse.

Phonetrade på Trustpilot

Med en samlet score på 4,1 stjerner ud af 5 mulige baseret på over 1200 anmeldelser kan Phonetrade prale af at være en rigtig god webshop med en lang række meget tilfredse kunder. For eksempel har 75 % af alle adspurgte givet webshoppen den højest mulige score og altså vurderet Phonetrade som en fremragende virksomhed. De mange gode anmeldelser lægger især vægt på den hurtige og professionelle håndtering, produkter i god stand, der virker upåklageligt og den fremragende kundeservice. De mere sjældne negative kommentarer baserer sig ofte på modtagelsen af et produkt, der ikke fungerer optimalt, men i denne situation, skal man huske at Phonetrade tilbyder fuld reklamationsret på fejl eller mangler på en enhed og man skal derfor blot kontakte kundeservice, så snart fejlen eller manglen opdages. Phonetrade sætter sine kunder i højsædet, hvilket heldigvis også afspejles i størstedelen af de anmeldelser du finder på Phonetrade Trustpilot. Vi håber at du, som de cirka 1000 andre glade anmeldere på Trustpilot, får en fremragende købsoplevelse og vi håber, at du også vil lægge en vurdering og en kort anmeldelse på Phonetrade Trustpilot, når du har brugt din Phonetrade rabatkode og modtaget og afprøvet dine varer. På denne måde hjælper du både Phonetrade med anerkendelse eller forslag til optimering af deres koncept, men du hjælper også fremtidige kunder hos Phonetrade, så de kan se, hvad det vil sige at være kunde hos dem.

Hvad kan man købe hos Phonetrade?

Hos Phonetrade kan du, som tidligere nævnt, købe tidligere brugte istandsatte elektronikprodukter, hvortil de bedste reservedele er blevet brugt. Klik for eksempel på kategorien ”iPhone”, som du finder øverst på hjemmesiden. Du kan nu, i højre side, vælge din ønskede mængde Gigabyte (GB), som referer til den mængde plads din telefon skal besidde. Herudover kan du vælge den farve, du ønsker din telefon skal være. Du kan herefter markere det prisinterval, hvori du ønsker din kommende telefons pris skal ligge. Når du finder dit ønskede produkt, så kan du klikke på det og herefter vælge, hvordan du ønsker standen på produktet; enten ”Brugt”, ”Rigtig god” eller ”Som ny”. Prisen udregnes herefter. Du kan også vælge, hvorvidt du ønsker at købe beskyttelse med til din nye telefon eller måske et sæt Apple Earpods med til en rigtig fornuftig pris. Eftersom Phonetrade varierer deres indhold efter køb af forskellige brugte produkter, varierer varerne på hjemmesiden selvfølgelig også. Gå derfor selv på opdagelse på Phonetrade og hold også løbende øje med de mange gode tilbud, som du også finder på Phonetrades hjemmeside. Med Phonetrade tilbud, Phonetrade rabatkode og de i forvejen nedsatte priser er der altså rigtig mange penge at spare.

Phonetrade – En bæredygtig virksomhed med fokus på vores planet

På verdensplan smider vi 65.000 tons mobiltelefoner ud og kun 11% af disse telefoner bliver genbrugt, selvom mange af telefonerne ikke fejler noget. Hvis bare 1 ud af 4 personer genbruger en telefon kan det reducere drivhusgasser svarende til 4 mio. biler. Det er altså ikke ligegyldigt, når du vælger enten at sælge eller købe brugt elektronik. Hos Phonetrades genanvendes alt ned til mindste skrue. Dette er også grunden til at priserne hos Phonetrades ligger på det fornuftige plan, som de gør. Momsen er herudover også sparet væk for dig som køber, da Phonetrade handler udenom producenterne. Herudover restaurerer Phonetrade også sine kunders produkter på en effektiv og miljøskånsom måde. Gør noget godt for vores planet og brug dine Phonetrade rabatkoder. Er du selv en af dem, der har en skuffe med brugte, men dog fuldt funktionelle telefoner, du ikke længere benytter dig af? Dette bidrager til spild, da en lang række andre brugere kunne få glæde af dine gamle telefoner efter et møde med kærlige hænder fra teamet bag Phonetrade. Hos Phonetrade kan du både hjælpe ved at aflevere disse telefoner og ved at købe dine telefoner hos Phonetrade i fremtiden. Der kommer for eksempel nye iPhone modeller hvert år, selvom de tidligere modeller stadig tilbyder en masse avancerede funktioner og herudover er Apple også et mærke, der producerer elektronik med en utrolig lang levetid. Du kan derfor stadig få mange af de nyere modeller, fordi mange hele tiden køber de allernyeste produkter og dermed må af med de andre. Er du en af dem, så sælg dem til Phonetrade og glæd nogle andre. I modsætning til køb af brugte telefoner på Facebook eller DBA har du, hos Phonetrade, også en garanti fra professionelle, der har gennemtjekket og repareret produktet og dermed sagt god for det. Hvilket altså er noget, du ikke kan vide dig sikker på ved en almindelig online genbrugshandel. Brug derfor din Phonetrade kuponkode velvidende, at du har gjort noget rigtig godt for dig selv, din pengepung og vores alles planet. Tak fordi du tænker på miljøet.

Fordele ved at handle hos Phonetrade

Du får en lang række fordele, når du benytter din Phonetrade.dk rabatkode og handler hos Phonetrade. Se bare herunder:
  • Lynhurtig levering - som efter forsendelse er ved din dør eller nærmeste pakkeudleveringssted indenfor 1-2 hverdage
  • Fantastiske priser - fordi alle produkter og materialer er genbrugt og fordi Phonetrade sparer dig momsen ved at handle udenom producenterne
  • Prismatch - så du altid får den bedste pris på markedet
  • Fuld garanti - med 24 måneders reklamationsret og 14 dages fortrydelsesret så du kan få pengene tilbage, hvis du finder mangler eller skulle fortryde dit køb
  • God samvittighed - fordi du ved, at du støtter en bæredygtig og miljøfokuseret virksomhed og samtidig gør noget godt for vores planet
Herudover sparer du selvfølgelig også en god portion penge ovenikøbet, når du anvender din Phonetrade rabatkode og du har også mulighed for betaling med Viabill, så du kan handle selvom pengene ikke er kommet ind på kontoen endnu. Det er helt rentefrit. Vi håber, at du vil tage del i disse mange gode fordele og gøre dig et godt kup med din Phonetrade rabatkode.

Hvordan benytter man en Phonetrade rabatkode?

Det er rigtig nemt at benytte din www.phonetrade.dk rabatkode og tage del i de, førnævnte, mange fantastiske fordele, der følger med som kunde, når du handler hos Phonetrade. Se bare herunder:
  1. Find den eller de varer, du ønsker at købe og ”Gå til kassen”, som du også finder ved at klikke på indkøbsposen i øverste højre hjørne
  2. Indtast dine oplysninger og under feltet ”Rabatkode” kan du indtaste din unikke Phonetrade rabatkode og samtidig se, hvor meget du sparer
  3. Vælg herefter din ønskede leveringsmetode, accepter handelsbetingelserne og fortsæt ”Til betaling”
  4. Vælg din ønskede betalingsmetode og gennemfør betalingen
  5. Læn dig tilbage og nyd, at du har sparet en masse penge med din Phonetrade rabatkode og vid, at du samtidig har gjort noget godt for miljøet
Vi ønsker dig en god købsoplevelse hos Phonetrade og håber, at du har været glad for vores service og vores helt unikke Phonetrade rabatkode fra os til dig.

Er det sikkert at handle hos Phonetrade?

Med en nærmest perfekt score på Trustpilot, bedste pris på markedet og en fuld 24 måneders reklamationsret samt 14 dages fortrydelsesret kan du vide dig helt tryg og sikker når du benytter din Phonetrade rabatkode. Herudover har Phonetrade også en SSL-kryptering på deres webshop, som altså sikrer dig og dine oplysninger, når du handler på deres hjemmeside. Du kan derfor være helt tryg og sikker hos Phonetrade og har du nogle spørgsmål eller bekymringer så tøv ikke med at henvende dig til teamet bag Phonetrade. Phonetrade sætter nemlig deres kunder i højsædet og ønsker en tryg og god købsoplevelse for alle parter involveret. Fremover kan du altid tjekke om en hjemmeside er SSL-krypteret, da den så vil have en lille hængelås til højre for web-adressen i søgefeltet øverst i din søgemaskine. Denne finder du også ud for Phonetrades web-adresse og du kan altså bruge din Phonetrade rabatkode og gøre noget godt for dig selv, din pengepung og naturen fra trygheden af dit eget hjem via en sikker forbindelse. God fornøjelse med dit køb hos Phonetrade og tak for denne gang.