Vi har mere end 2436 rabatkoder til over 1657 butikker

Elsker du at høre podcasts? Så er Podimo muligvis noget for dig. Man kan kalde det for podcast-verdens svar på Spotify eller Netflix. Her får du nemlig en app, der er 100% dedikeret til podcasts. Her på siden kan du naturligvis finde en Podimo rabatkode, så du kan spare penge på dit abonnement hos podcasttjenesten. Se oversigten over Podimo rabatkoder nedenfor, og klik på det tilbud som du synes bedst om. Så sørger vi for, at du bliver sendt direkte videre til Podimo, hvor du kan benytte dig af det gode tilbud.

Rabatkode til Podimo

Med en rabatkode til Podimo får du muligheden for at spare penge på den populære podcast app. Vi forsøger så vidt muligt at opdatere oversigten ovenfor med Podimo rabatkoder løbende, så du altid kan finde aktuelle tilbud på appen. Selvom du måske allerede betaler for streamingtjenester, så kan det give god mening, at overveje at tegne et abonnement hos Podimo. De har nemlig en lang række fordele, som blandt andet tæller eksklusive podcasts, mulighed for at støtte kunstnerne økonomisk og meget mere. Det kan du læse mere om længere nede på siden. Vælger du at benytte en rabatkode til Podimo i samme omgang, er du naturligvis sikret en ekstra god pris. Så kan du i den grad lytte til podcasts med god samvittighed.

Podimo på Trustpilot

Hvis du finder Podimo på Turstpilot vil du se, at det er delte meninger om tjenesten. Generelt er folk glade for selve appen og det store udvalg, men til gengæld er der flere personer, der døjer med virksomhedens kundeservice. Angiveligt kan der godt være et par dages svartid, når man kontanter Podimo vedrørerende betalinger eller lignende, og det kan naturligvis være frustrerende. Når det så er sagt, er den generelle holdning på Trustpilot, at Podimo har et godt og fornuftigt udvalg af podcasts og sågar også lydbøger. Er du i tvivl om, hvorvidt Podimo er noget for dig? Så kan du heldigvis vurdere det relativt risikofrit ved hjælp af deres gratis prøveperiode. Klik dig direkte videre via oversigten længere oppe og prøv app’en af med det samme.

Lyt til et stort udvalg af eksklusive podcasts

Som vi har nævnt tidligere, så er en af de helt store fordele ved at benytte sig af Podimo, at man får adgang til en lang række eksklusive podcasts. Det vil altså sige, at der er tale om podcasts, der kun er tilgængelige i Podimo-appen. Med navne som Mads Steffensen, Sofie Linde, Anders Breinholt og mange flere kan man hurtigt føle sig fristet til at benytte en Podimo rabatkode allerede i dag. Men det er ikke alt sammen eksklusivt indhold. Der er naturligvis også andre podcasts, som du kan finde andre steder. Det betyder, at du i virkeligheden kan samle alt dit podcast-lytteri i én og samme app. Og så endda i en app, der er optimeret og udviklet til lige præcis podcasts. Det bliver nærmest ikke bedre, og vi kan kun anbefale, at du giver det et forsøg.

Hvad kan man købe hos Podimo?

Hvis du er i tvivl om, hvad det helt præcist er, at du kan købe hos Podimo, så lad os forklare. Podimo er en podcasttjeneste, der udkommer i form af en app. Det vil sige, at udover administration af din konto, så foregår det hele på din smartphone. I denne app kan du lytte til et stort udvalg af podcasts – nogle af dem finder du kun på Podimo, mens andre podcasts også er at finde på andre tjenester. Hvad Podimo gør, er at de samler det hele på ét sted i en app, der er udviklet specifikt til det formål, at lytte til podcasts. For det betaler du et lille månedligt beløb – præcis som du sandsynligvis kender det fra Netflix, Spotify, Mofibo eller en lignende streamingtjeneste. Til gengæld får du adgang til nogle fantastiske podcasts, og du får mulighed for at støtte dem, der laver de podcasts, du godt kan lide.

Støt dine favorit podcastere

Nu sidder du nok og tænker: ”Hvordan gør jeg dog det?” Og det er uden tvivl et godt spørgsmål. Heldigvis er det relativt enkelt. Man har hos Podimo valgt at lave en abonnementsbaseret model, hvor mange andre podcasttjenester gør det gratis for lytterne at lytte. Som forbruger kan det virke lidt som et røveri, men det er i virkeligheden en god ting. For podcasterne er naturligvis nødt til at have en indtjening på deres podcast, hvis de skal blive ved med at lave den. Og det er her, at Podimo gør det væsentlig nemmere for dem at få det hele til at løbe rundt. For at give en fair fordeling af betalingen til podcasterne har Podimo indført en model, hvor en del af det abonnement, som du betaler til tjenesten, går til de podcastere, som du lytter mest til. Dermed støtter du ikke alle mulige podcastere, som du ikke er interesseret i, men kun dem, som du godt kan lide. Vil du være med til at støtte din favorit podcaster bare ved at lytte til deres podcasts? Så opret dig med en Podimo rabatkode allerede i dag.

Hvordan benytter man en Podimo rabatkode?

Har du besluttet dig for at gøre brug af et Podimo tilbud fra oversigten øverst på siden? Så er det bare med at udnytte muligheden hurtigst muligt – man ved aldrig, hvornår et godt tilbud slutter. Men hvordan bruger man en Podimo rabatkode? Det får du forklaringen på lige her. De Podimo.com rabatkoder, som du kan se i oversigten, er af den type, som vi kalder for automatiske rabatkoder. Det vil sige, at du sådan set ikke skal gøre så meget andet, end at klikke dig videre via tilbuddet og oprette dig som sædvanligt. Så sørger systemet helt automatisk for, at din rabatkode eller dit tilbud bliver aktiveret. Vil du gerne være sikker på, at du gør det helt rigtigt? Så følg vores trin-for-trin guide til brug af Podimo rabatkoder:
  1. Vælg din rabatkode til Podimo i oversigten øverst på siden
  2. Klik på tilbuddet – så sender vi dig videre til Podimo.com
  3. Opret din konto på podcasttjenesten
  4. Nyd godt af tilbuddet
Det bliver simpelthen ikke nemmere at spare penge på dit abonnement til den populære podcasttjeneste. Du kan naturligvis komme i gang allerede i dag – det gælder blot om at klikke dig videre via oversigten over Podimo rabatkoder øverst på siden.

Podimo er startet af kendte profiler

Podimo er et dansk iværksætterprojekt, og af den årsag er mange af de podcasts, som du finder på appen også danske. Virksomheden er stiftet af en gruppe meget passionerede mennesker, hvoraf nogle af dem er ganske kendte herhjemme. Blandt grundlæggerne finder du blandt andet Morten Strunge og Nikolaj Koppel. Begge kendte profiler i hver deres miljø – som nu er gået sammen med 3 andre stærke personer for at stable en podcast-app på benene. I skrivende stund har Podimo mere end 70 ansatte på tværs af 5 forskellige lande, og de har hentet millioner i investeringer. Det er altså et iværksættereventyr lige efter bogen. Måske virksomhedens founders laver en podcast om deres oplevelser og erfaringer en dag? I mens du venter på en spændende iværksætter-historie i podcast-format, kan du benytte dig af en Podimo rabatkode og begynde at lytte til andre fantastiske podcasts allerede i dag.

Er det sikkert at handle hos Podimo?

Den øgede handel på internettet har også medført et øget niveau af svindel på nettet. Derfor er det vigtigt, at du som forbruger er opmærksom på, hvorvidt det er sikkert at handle hos den webshop eller streamingtjeneste, som du nu engang har kig på. Heldigvis kan du være helt rolig, når du benytter din Podimo rabatkode. De har nemlig sikret sig på flere forskellige måder, således, at du ikke behøver at være bekymret for din og dine oplysningernes sikkerhed. Først og fremmest er Podimos hjemmeside udstyret med et SSL-certifikat, der krypterer den data, der sendes mellem deres servere og din computer. Det besværliggør adgangen for uvedkommende og er således med til at beskytte din data. Dernæst er Podimo-appen godkendt af henholdsvis Google og Apple. Begge virksomheder er meget strenge i forhold til hvilke apps de godkender til deres app-stores. Derfor kan du også være tryg ved at benytte disse. Betalingen af dit abonnement på Podimo kan foregå gennem Podimos egen hjemmeside, hvor de benytter en sikret betalingsgateway. Alternativt går betalingen direkte gennem Apple App Store eller Google Play Store, og i alle tre tilfælde kan du være helt rolig ved, at dine betalingsoplysninger bliver beskyttet.

Hvordan afmelder man sit Podimo abonnement?

Har du brugt din Podimo rabatkode, men har nu hørt de podcasts, som du ønsker at lytte til? Eller ønkser du af andre årsager at opsige dit Podimo abonnement? Så er det heldigvis relativt enkelt – du skal blot følge nedenstående trin-for-trin guide:
  1. Gå til Podimos hjemmeside
  2. Log ind og klik på Min konto
  3. Gå til menupunktet Medlemskab
  4. Klik på Redigér meldelmskab
  5. Vælg Opsig medlemskab og bekræft dit valg
Det behøver altså ikke at tage meget mere end et par sekunder at afmelde sit Podimo medlemskab, hvis man ikke længere ønsker at betale det månedlige abonnement. Vær dog opmærksom på, at fremgangsmåden kan være anderledes, hvis du betaler dit abonnement gennem Apple App Store eller Google Play. Hvis det er tilfældet, vil du skulle opsige abonnementet under indstillingerne for dit Apple-ID eller for din Google-konto. Begge har underpunkter, der hedder Abonnementer – herunder skulle du gerne kunne finde Podimo, hvorefter du kan opsige dit medlemskab. Skulle du løbe ind i problemer med opsigelsen af abonnementet, bør du forsøge at kontakte Podimos kundeservice. De sidder klar til at assistere med dine udfordringer.

Drømmer du om at starte din egen podcast?

Har du en lille podcaster i maven? Så er Podimo måske også det rette sted for dig. Her har du nemlig muligheden for at oprette en profil i Podimo Podcaster Studio. Det er stedet for podcastere, og det er her, at du kan komme i gang med at få din podcast helt eksklusivt på den populære tjeneste. Gør du dette, bliver du automatisk aflønnet med 50% af din del af abonnementsindtægterne. Det regnes baseret på de enkelte brugeres samlede antal lyttede timer – og hvor stor en andel af disse, der er blevet brugt på din podcast. Det kan Podimo fortælle meget mere om. Det kan være en rigtig god måde at komme i gang med at producere podcasts, da du på den måde har en indtægtskilde fra start af. Det har i lang tid været en kamp for podcastere at tjene penge, men det er blevet nemmere med Podimo.

Du kan også få en ikke-eksklusiv aftale

Ovenstående er baseret på en eksklusiv aftale med Podimo. Det vil altså sige, at din podcast kun er tilgængelig i Podimo-appen. Men hvis du ikke vil binde dig til Podimo på den måde er det også helt okay. De tilbyder nemlig også en ikke-eksklusiv aftale, hvor din podcast både kan være i deres app og på andre platforme. Her har du også mulighed for at tjene penge, når Podimos brugere lytter til din podcast. I så fald er det blot 20% i stedet for 50% ved en eksklusiv aftale. Podimo finder automatisk podcasts, hvor podcasterne har givet lov til at de må blive distribueret på forskellige platforme. Det gør de via et RSS-feed. Hvis du finder din podcast på Podimo, kan du oprette en profil i Podimo Podcaster Studio og herefter claime din podcast. På den måde ved platformen, at det er din podcast, og at der er dig, der skal aflønnes i tilfælde af, at der skal aflønnes.

Kom i kontakt med Podimo

Hvad end du er podcaster eller en lytter, der måske har brugt en Podimo rabatkode, så er det ganske enkelt at komme i kontakt med platformens kundeservice. Du går blot til Podimos hjemmeside og finder menupunktet Kontakt nederst på siden. Her vil du blive præsenteret for en kontaktformular, som du kan udfylde, hvorefter Podimos kundeservice vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også forsøge at kontakte dem på sociale medier som eksempelvis Instagram, Facebook eller Twitter.

Inden du forlader os, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke misser de bedste tilbud fra dine favorit butikker

FÅ EKSKLUSIVE RABATKODER