Vi har mere end 2427 rabatkoder til over 1655 butikker

SlikWorld slikbutik online!

SlikWorld har i en håndfuld år haft en slikbutik i Herning, hvor de har tilbudt slik fra hele verden til de mange sliksultne. På grund af den store efterspørgsel på vores slik har de valgt at flytte til nye og større lokaler i Ikast og samtidig valgt at lukke den fysiske butik og fokusere 100% på vores webshop. Men frygt ikke, du kan stadig bestille online og afhente din ordre på vores lager. Hos dem finder du kun de bedste mærker, de sjoveste slik og de billigste priser. Husk, at de hos SlikWorld tilbyder gratis levering ved køb over 499 kr.

SlikWorld Rabatkoder

Udover at være en af slik- og slikleverandørerne derude, især med deres ekstraordinære priser, er du helt sikkert på det rigtige sted. Du kan gemme en flok med SlikWorld. Sammen med dette giver de dig tilbud på, hvor meget du køber, som normalt er billigere, end når du vælger dit eget. Alle mulighederne fungerer godt med prisfastsættelsen, da du betaler så lidt for hver ting. Udover tilbuddene på SlikWorldand deres særlige tilbud, kan du finde rabatkoder på vores side for at spare endnu mere. Prøv det selv for at se, hvor lidt du betaler for et godt produkt!

SlikWorld slik skuffe

Har du en sød tand? Er en god omgang fredagssm slik således altid højdepunktet i din uge? Har du nogensinde ønsket dig en køkkenskuffe fyldt med en række forskellige fødevarer, herunder slik? Så er du kommet til det rette sted. Hos SlikWorld gør de alle dine drømme til virkelighed. De har et stort udvalg af slik tilgængelige online, så det vil være enkelt og hurtigt at have slik ved hånden til fredagssjov. Slik til enhver smag fås også hos SlikWorld, så du kan gå på opdagelse blandt det store udvalg til dit hjertes indhold. De sælger en række slik fra forskellige mærker samt en række udenlandske slik. Så du vil finde noget amerikansk slik til fredagssjov? Måske vil du gerne prøve noget japansk slik? Så er du kommet til det rette sted!

SlikWorld surt og sødt slik

Uanset om du foretrækker søde eller sure godbidder, finder du noget, der passer til dine præferencer. Sødt skum, sur søstjerner, rig chokolade, salt lakrids og traditionelle engelske slik er alle tilgængelige. Fredagssmådsd for voksne og børn fås hos SlikWorld, og du kan være sikker på at finde noget, der bringer minder tilbage fra din barndom. Hvad kunne være bedre end en langfredag aften tilbragt med nogle af dine yndlingsgodter fra barndommen?

SlikWorld sukkerfrit slik til diabetikeren

Er diabetes et problem for dig? Måske vil du bare være lidt mere opmærksom på din vægt - eller dit generelle helbred? Så du kan stadig forkæle dig med nogle fredagsgodbidder uden at bringe dit helbred, vægt eller moral i fare. Sukkerfri slik er rigeligt og spændende hos SlikWorld. Som et resultat behøver du aldrig at føle, at du er den eneste, der ikke har slik igen. Hvis en diabetiker kommer på besøg, er det også en god idé for enhver X-factor aftenvært at have sukkerfri slik ved hånden - du bliver vinderen i år!

Slik fra hele verden kan købes online!

Ja, det er tilstrækkeligt. Vi har et bredt udvalg af slik fra hele verden hos SlikWorld.  Dansk, amerikansk, engelsk og japansk slik kan alle findes her.  Udforsk de mange forskellige typer slik fra Amerika, som blandt andet er populære over hele verden. Du kan vælge mellem over 400 forskellige typer amerikanske slik, hvilket giver dig masser af muligheder for at eksperimentere med nye smagsvarianter eller holde dig til det, du kender. Fra Sour Patch Kids til Jellybeans, der er noget for enhver smag. Vi modtager også nye søde sager løbende, da vi mener, det burde være nemmere at få fat i amerikanske godbidder i Danmark, som ellers kun ses på film.

SlikWorld har en bred vifte af slik

Vi har et stort og spændende udvalg af slik hos SlikWorld, så du kan være sikker på at finde noget, der faldt i din smag. Så kom her for at få dit fredagsslik, så sørger vi for, at du får en god aftale. Så du kan få noget billigt fredagsslik uden at tømme din tegnebog - og hvem vil ikke have det? Så endelig, tag et kig på deres enorme udvalg af slik, der er tilgængelige online i dag!

SlikWorld forsendelse

SlikWorld har haft base i Herning i et par år, hvor de har serveret slik fra hele verden til de mange slikgale danskere. Men nu har de besluttet, at deres slik skal kunne købes online. Som et resultat finder du nogle af de bedste mærker samt nogle af de sjoveste slik, alt sammen til overkommelige priser, i deres online slikbutik. De gør det også nemt at bestille og få dine varer leveret, herunder muligheden for levering samme dag. Du kan også få gratis levering, hvis du bruger mere end 499 kr. De kan kontaktes på 31 77 99 35 eller kontakt@slikworld.dk, hvis du har yderligere spørgsmål; de glæder sig til at høre fra dig!

SlikWorld på Trustpilot

Du, som alle andre, vil være sikker på, at du får det bedste af det bedste. Du vil være i stand til at sætte din tillid til virksomheden og vide, at du får præcis, hvad du betaler for.  Der vil ikke være nogen fifleri med processen med at registrere sig / købe fra virksomheden midt i eller under den. Vi indsamlede data om SlikWorlds omdømme fra rigtige mennesker. Mere som kundeanmeldelser for at løse dine bekymringer. Det er her Trustpilot kan komme til nytte. Vi kan se, hvordan virksomheden klarer sig, og hvad vi kan forvente af alle aspekter af virksomheden ved hjælp af Trustpilot. Alt ved SlikWorlds kundeservice er enestående, fra kvaliteten til den måde, de gør tingene på. Kunder, service, leveringstid og kvalitet ser alle ud til at være tilfredse med deres køb. Vi synes, du skal vide om og bruge dette firma!