Vi har mere end 2436 rabatkoder til over 1657 butikker

Vi har alle ønsket en enklere livsstil og mere tid med vores familier. Som et resultat udviklede vi en model, hvor måltidet leveres fuldt forberedt og er endnu sundere end de fleste alternativer. SundTakeaway lægger vægt på grove kornvarer, rodfrugter, kål og bladsalater, og vores kød er typisk magert. Du behøver ikke at planlægge en menu for ugen, fordi vi har forberedt en til dig med ni forskellige ting at vælge imellem i ugens fem dage (specifikt til familiepakken). Vi har vasket og trimmet alt for dig, så du ikke behøver at gøre det. Du skal blot placere den i ovnen og derefter tage et skridt tilbage. Sundtakeaway tilbyder en række muligheder, herunder tre forskellige måltidskasser: en familiekasse med kun aftensmad, en vægttabskasse med alle dagens måltider og en hverdagskasse med så mange som du vil. For eksempel kan måltidskasserne tilpasses, så de opfylder dine specifikke krav. Men alt er på plads for dig at leve en mere behagelig eksistens. En gang om ugen sender de måltidskasserne til din dør i Danmark (i perioden søndag kl. 05.00 - søndag kl. 14.00). Maden er pakket i flamingokasser, som holder kulden fra fryseelementerne i kassen og sikrer, at maden kommer frisk.

Sundtakeaway Menu og produkter

Råvarens kvalitet er afgørende, og vi ser mange grunde til, at kosten skal genopbygges til også at omfatte grøntsager, fuldkornsprodukter og kød fra lokale slagtere her på Sundtakeaway (fx det fantastiske Onsild Slageterhus). Det handler om kvalitet, smag og velvære. Vi lægger stor vægt på, at alle retter har et højere fiber- og vitaminindhold, og mange retter har skjulte grøntsager, såsom vores millionbøffer, der har næsten lige så mange grøntsager som kg kød. Vi har et skarpt øje for produkter, der lever op til vores høje standarder: Vi test-smager dem hver dag, og vi køber kun ingredienser, som vi ved vil opfylde vores høje standarder. Vi ønsker at skabe måltider, der er repræsentative for de nuværende spisetendenser. For eksempel vil køkkener fra hele verden ofte blive vist på vores menuer. Det kan være en thailandsk karry, en marokkansk suppe eller en indisk dhal. Vi er også meget opmærksomme på brugen af superfoods, såsom chiafrø og quinoa, som er højt i vitaminer og mineraler og ofte vises på vores menuer. Klassiske opskrifter har en særlig plads i vores hjerter, og vi giver dem ofte en "sundere" makeover. Vi arbejder godt sammen med vores leverandører; for eksempel leverer Yding Grnt størstedelen af vores salater. De er professionelle inden for håndtering og vask af greens, så du kan altid forvente et produkt af høj kvalitet.

Sundtakeaway Rabatkoder

Gennem Sundtakeaways menuplaner kan du få mad af bedste kvalitet til de mest overkommelige priser. De har ugens menuer, som som det allerede læser, opdateres ugentligt. Ugens menuer indeholder både familiekasser og personlige kasser - fulde af de bedste madplaner for dig og din familie. De tilbyder også kickstarterbokse og vægttabskasser til alle dine behov - uanset om du er ny til alle disse måltidsforudsende ting eller ej. De har alt for dig. Alle planerne giver dig mulighed for at spare en masse penge i det lange løb for det produkt, du modtager. Det lyder utroligt, ikke? Desuden, hvis det ikke er nok for dig, kan du tjekke kampagnekoderne på vores side for at få rabatter - for at spare endnu mere, end du allerede har. Gå videre og tjek tilbudene for dig selv!

Familien og hverdagen

Hverdagen, især med familien, kan være stressende. Børn skal afhentes, dagligvarer skal købes, måltider skal tilberedes, lektier skal påbegyndes, og børn skal blandt andet være tilmeldt. Det ville være dejligt, hvis hverdagen havde lidt mere tid. Men hvor kan du spare penge? Ved køb og madlavning har du ret! Derfor forbereder vi vores menuer, så alle i familien kan deltage. Der er 9 retter at vælge imellem i familiepakken i 5 dage om ugen, så der burde være noget for enhver smag. Der er dage, hvor typiske hjemlige fødevarer serveres, og dage, hvor menuen er mere 'sund'. Vores mad i familiepakken er ofte ret børnevenlig, og der er som regel en række muligheder at vælge imellem, såsom suppe, frikadellemåltider (fisk, svinekød eller kalkun) og hyggelige fredagsmad som burgere, spaghetti bolognese eller svensk pølse. Som tidligere nævnt ønsker vi at hjælpe de unge med at spise mere grønne fødevarer; alligevel er de ikke altid begejstrede for de store grønne portioner. Som et resultat indeholder børnevenlige opskrifter som Curry Buns en masse finhakkede grøntsager. På samme måde indeholder krydrede retter som Chili med Carne eller Kylling i karry en masse grøntsager og er krydrede nok til, at hele familien kan nyde det. De, der ønsker det endnu kraftigere, kan tilføje chiliflager, som vi alle kender smagen af.

Et lettere vægttab

Det er svært at tabe sig, når du har kontrol over køkkenet og købmanden. En hurtig pizza kan være lokkende, hvis du er udmattet efter en lang dag. Eller der er for mange fristelser, når man handler, der nemt ender i indkøbskurven. Når du køber en vægttabspakke, tilberedes alle dine daglige måltider til dig, og alt hvad du skal gøre er at fokusere på at udøve og opretholde en positiv holdning. Uanset om du er en mand eller en kvinde, er vores vægttabskasse kaloriestyret. Fordi du kun får et bestemt antal kalorier hver dag, er mængden af mad, du spiser, afgørende. Som et resultat finder du spaghetti, burgere og en række saucer på vores vægttabsmenu. Når du forsøger at tabe dig, kan det være svært at holde motivationen, hvis det eneste, du spiser, er salat og lignende. Vores vægtreduktionskasse består af ingredienser, der har et højt fiberindhold, mætter godt og smager godt. Nogle måltider, såsom Stroganoff, har en nostalgisk betydning, og det er lige så afgørende, at der er en vis komfort med maden gennem en vægttabsproces. Vi har en udvidet vægttabskasse med en 3-dages juicekur og et aktivitetsprogram, hvis du vil give hele armen. Vi har lejlighedsvis sæsonbestemte checkout-kampagner, og du kan være heldig og få en træningsvare inkluderet i prisen. Så hold øje med vores sociale medier til konkurrencer og sådan!

Sundtakeaway på Trustpilot

Som alle andre vil du sikre dig, at du får det bedste af det bedste. Du vil være i stand til at sætte din lid til det firma, du køber fra, og vide, at du får præcis, hvad du har betalt for.  Der vil ikke være nogen fiddling midt i eller under hele processen med at tilmelde sig / købe fra virksomheden. Vi indsamlede data om Sundtakeaways omdømme fra rigtige kundeanmeldelser for at imødekomme dine bekymringer. Det er her, Trustpilot kan være nyttig. På Trustpilot kan vi se, hvordan virksomheden klarer sig, og hvad vi kan forvente af alle aspekter af forretningen. Fra kvaliteten til den måde, de gør tingene på, er Sundtakeaways kundeservice enestående. Alle virker tilfredse med deres køb, inklusive os. Service, leveringstid og kvalitet. Vi mener, at dette er en virksomhed, som du skal være opmærksom på og bruge! Sundtakeaway rangerer solidt 4,2 på Trustpilot, hvilket giver dem en tilfredsstillende bedømmelse fra anmelderne. Kunderne er mere end tilfredse med smagen af maden og kvaliteten. Nogle anbefalede endda, at virksomheden blev til en restaurant fra hvor god maden er! Vi elsker gode foodie-anmeldelser - og ingen tvivl om, at Sundtakeaways Trustpilot er fuld af dem! Gå videre og tjek webstedet for dig selv, prøv deres produkter, vi er sikre på, at du vil være mere end tilfreds med det, du får. Nyde!

Inden du forlader os, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke misser de bedste tilbud fra dine favorit butikker

FÅ EKSKLUSIVE RABATKODER