Vi har mere end 2436 rabatkoder til over 1657 butikker

Totteland.dk er en 100% danskejet og E-mærket virksomhed med et Vejle-lager. Totteland blev grundlagt med det formål at finde de bedste ting og give det bedste til Fie, indehaverne, Marie og Frederik, den unge tot. Fie er et vigtigt element i Totteland, fordi hun tester og godkender emnerne. Men fordi der er så mange produkter nu, har Fie også hjælp fra de to kontorhunde, Cuba og Vera, som er glade for at kunne hjælpe med den svære opgave at være kvalitetsdommer. De forsøger at finde det bedste til din hund, uanset størrelse, og har udvidet til at omfatte katteudstyr siden vores begyndelse, så alle typer tufts kan forkæles!

Totteland forsendelse

Totteland tilbyder et omfattende udvalg af kæledyrsforsyninger til dig og dine kæledyr, med over 5000 topprodukter på lager og klar til afsendelse. Med over 20 års erfaring inden for dyrefoder og tilbehør kan du få topmærker og kvalitetsprodukter til utroligt lave priser. Med enkel online bestilling og bekvem levering til hjemmet stræber de efter at gøre dit liv lettere. Med funktioner som produktvideoer, kundeanmeldelser og billeder og grundigt undersøgte produktbeskrivelser kan du altid træffe en informeret beslutning om, hvilket produkt der er bedst for dit kæledyr. Hver dag arbejder deres teammedlemmer hårdere end nogensinde for at give det bedste til dig og dine kæledyr.

Totteland Produkter

Hundekurvene på stedet omfatter doughnut hundesenge, hundekurvkurve, læder hundesenge, senge til store hunde osv. Hvad angår hundepleje, har de hundetrimmere, børster og tandbørster, shampoo og tandpasta, deodoranter og neglesaks, bleer og meget mere. Hvad angår hundetilbehør, har de en række skilte, halsbånd, snore, tasker og ramper og meget mere til din smag. Gratis forsendelse fungerer på ordrer over 399 DKK, hvilket er en fremragende aftale. De har 1 - 3 forretningslevering, hvilket også er usædvanligt hurtigt. Deres kundeservice fungerer på hverdage med tiderne som følger: 9:00 til 12:00. Totteland har som nævnt ovenfor et ry, man kan stole på. Selvfølgelig, før du køber produkter og stoler på virksomheden, er anmeldelser vigtige at kontrollere. Det er her Trustpilot kommer ind i en r del af. Totteland ser ud til at klare sig rigtig godt på Trustpilot. Med kunder, der roser virksomheden for deres topniveau produkter og service. De fleste af kommentarerne taler også om kundens loyalitet over for Totteland. Nogle har brugt Totteland i årevis, og nogle har anmeldt Totteland fra deres første køb. Ikke desto mindre sørger begge typer kunder for at fremhæve, hvor ideel virksomheden er, hvor eksemplarisk servicen er, og hvor hurtigt de leverer.

Totteland Rabatkoder

Hvis du tænker over det, opfylder denne niche næsten alle succeskriterierne:
  • Køb foretaget regelmæssigt: En kæledyrsejer skal regelmæssigt købe mad, sanitære forsyninger (såsom kattegrus), shampoo, vitaminer og andre ting.
  •  Impulsive eller irrationelle køb: Et andet aspekt af dyreentusiaster er deres tilbøjelighed til at forkæle dem, derfor er legetøj, tøj og tilbehør et andet utroligt fascinerende område at udnytte.
  •  Specialitet: Selvom det ikke er direkte relateret til produktet, er brandets specialisering altid et plus i øjnene på en køber, der leder efter hunderådgivning.
Hvis du ejer et kæledyr, skal du være fortrolig med ovenstående krav. Selvfølgelig vil du have det bedste for dine kæledyr, men du vil ikke altid bruge hele din lønseddel på dem. Dette er, når salgsfremmende koder er nyttige. Denne side har en række rabatkoder, som du kan anvende på dit køb. Totteland giver også kunderne særtilbud ud over rabatkuponer. Du kan finde udsalg, prøvepakker og madtilbud for den periode, du er i, på denne fane. Kuponer og gaveæsker er også tilgængelige, hvilket kan hjælpe dig med at spare penge. Tag et kig på deres hjemmeside for at finde ud af mere og lære om flere af deres tilbud. Glem ikke at tage et godt kig gennem Totteland-webstedet! Nyde!

Totteland på Trustpilot

Som alle andre vil du sikre dig, at du får det bedste af det bedste. Du vil være i stand til at sætte din lid til det firma, du køber fra, og vide, at du får præcis, hvad du har betalt for.  Der vil ikke være nogen fiddling midt i eller under hele processen med at tilmelde sig / købe fra virksomheden. Vi indsamlede data om Tottelands omdømme fra rigtige kundeanmeldelser for at imødekomme dine bekymringer. Det er her, Trustpilot kan være nyttig. På Trustpilot kan vi se, hvordan virksomheden klarer sig, og hvad vi kan forvente af alle aspekter af forretningen. Fra kvaliteten til den måde, de gør tingene på, er Tottelands kundeservice enestående. Alle virker tilfredse med deres køb, inklusive os. Service, leveringstid og kvalitet. Vi mener, at dette er en virksomhed, som du skal være opmærksom på og bruge!  Nogle kundeanmeldelser inkluderer.

Inden du forlader os, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke misser de bedste tilbud fra dine favorit butikker

FÅ EKSKLUSIVE RABATKODER