Vi har mere end 2427 rabatkoder til over 1655 butikker

Vitamail er et nordisk kosttilskudsfirma, der fremstiller, sælger og distribuerer forskellige vitamintilskud i de nordiske lande. De har over 200.000 kunder i norden pr. april 2019. De koncentrerer sig om salg gennem forskellige kanaler, men telemarketing fungerer som en væsentlig bidragyder til virksomhedens vækst. Du kan endda have nogle af deres produkter liggende på en nærliggende hylde i dit hjem. Alle Vitamails kosttilskud er fremstillet i overensstemmelse med Good Manufacturing Practice (GMP). Dette er en international standard, der sikrer, at varer fremstilles og reguleres i overensstemmelse med ekstremt strenge kvalitetskrav. Du ved, at du får dine penge værd med deres produkter og forbedrer dele af dit liv, du ikke er tilfreds med. De repræsenterer en række forskellige produkter. Hele vejen fra skønhedstilskud, såsom deres "Chew Bear" vitaminer, til kosttilskud (MetaBurn). For ikke at nævne deres naturlige kosttilskud til sund hud (GreatSkin) og prostata tilstande (ProstaCare). Det lyder helt sikkert for godt til at være sandt. Fortsæt læsning for at finde ud af mere!

Find kuponer til dine yndlingsprodukter!

Når du har åbnet din kundeportal med Vitamail på deres officielle hjemmeside, er du klar til at shoppe efter dine nye produkter. Vitamail tilbyder priser på 50% på alle deres produkter, med en 60 dages prøveperiode. Skal nævne, at forsendelsen også er gratis! Nedenfor kan du finde en hurtig og nem guide til alle mærkerne og Vitamails særtilbud.

Kropspositivitet og sundhed

 • BioBalance - Det bedste supplement til tarmens sundhed og forbedring af fordøjelsen.
 • 4Her - Er dine hormoner ude af balance? Er du på kanten og mangler koncentration? 4Her er det perfekte produkt til ideelle resultater.
 • MetaBurn - Det er ikke en nem opgave at tabe sig. Folk prøver forskellige ting, træner regelmæssigt, spiser en fedtfattig kost og kontrollerer kalorier hver dag. Det er her vægttab kosttilskud kommer ind. Dette kosttilskud hjælper dig med at tabe dig hurtigt og holde det væk i lang tid.
 •  Flex5X - Hvis du føler ubehag og ømhed i dine led og muskler, er dette det sundeste supplement til dig. Flex5X indeholder vitaminerne C, D3 og K2.
 • ProstaCare - For mændene derude er dette supplement at støtte prostata sundhed og reducere symptomer, der er forbundet med prostata betingelser. Det bruger naturens mest effektive og aktive ingredienser, hvilket giver dig lovende resultater.
 • MemoPro - Når det kommer til at holde din hjerne sund, når du bliver ældre, er din mad ekstremt vigtig. At spise en række fødevarer er afgørende for at erhverve de vitaminer og næringsstoffer, din hjerne har brug for for at fungere optimalt. Dette tillæg giver netop det.
 • T8 - Ønsker du at opretholde normale testosteronniveauer? Den perfekte løsning er T8. Det omfatter vitamin D3, som er kendt for at være et vigtigt supplement til mænd.
 • PolarKrill - Et vigtigt supplement for alle til at opretholde en sund og smidig krop. Få en tilstrækkelig mængde Omega 3 med PolarKrill.
 • Dmax - Sandsynligvis den mest kendte ud af alle vitaminerne, er D-vitamin, som er en nødvendighed for kroppen. Dmax giver en tilstrækkelig mængde D-vitamin.

Skønhedsindustrien

 • GreatSkin - Det bedste produkt til hudpleje. I stedet for at bruge en masse ansigtsmasker, fugtighedscreme og lotioner, er dette go-to supplementet. C-vitaminets antioxidantegenskaber og dets rolle i kollagensyntese gør C-vitamin til et vigtigt molekyle for hudens sundhed.
 • Chew Bear - Kosttilskud til hårvækst er svære at finde, men disse skønhedsvitaminer er til alle dine skønhedsbehov. Seje vitaminer til hudpleje, hårpleje og en langvarig solbrændthed. De har også forskellige smag!

Vitamail på TrustPilot

Du har helt sikkert været på udkig efter den bedste supplement leverandør over hele Google. Selvfølgelig, med ethvert firma, som du har til hensigt at købe produkter fra, er anmeldelser nøglen. Især når det er rigtige mennesker, der skriver anmeldelserne og ikke svindlere. Vi er gået videre og læser alle anmeldelser for dig. Når man læser anmeldelserne på TrustPilot, synes folk at være ekstatiske over Vitamails produkter. De 3 nævnte produkter er T8, Metaburn og Flex5X. Sammen med at være et troværdigt firma at købe produkter fra, er deres kundeservice i topklasse. Som nævnt i starten er telemarketing en stor bidragyder til virksomheden. Det betyder, at kundeservice ikke er nogen vittighed for Vitamail. Naturligvis er ikke hver eneste anmeldelse en 10/10 - med nogle kunder, der beder om hjælp til specifikke problemer. Ikke desto mindre står Vitamail stadig stærkt.

Sidste tanker

Vitamail har vist sig at være en førende virksomhed inden for levering af kosttilskud til alt og alle. De har formået at sammensætte deres produkter uden unødvendige ingredienser og med næringsstoffer i deres reneste form. For fuldstændig gennemsigtighed giver de detaljerede oplysninger om leveringen af hvert tillæg. Samlet set tilbyder Vitamail en række produkter til alle køn og livsfaser. Deres kunder er mere end tilfredse med deres produkter. Med masser af positive anmeldelser på Trust Pilot og 250.000+ kunder i Norge, Sverige og Finland er Vitamail den eneste ene.