Vi har mere end 2429 rabatkoder til over 1656 butikker

Zalando - 1 Rabatkode/Tilbud

Gå til butik
  • 603

75% rabat hos Zalando

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Zalando og få tilsendt en rabatkode på 75% ved... Læs mere

Zalando har været på markedet i lang tid. Det er blandt butikker som ASOS og Boohoo. Her byder hver dag på noget nyt. Oplev et udvalg af mere end 2.500 førende mode- og livsstilsmærker hver dag, og spar op til 75%. De viser for det meste trendy mode fra velrenommerede mærker. I deres eksklusive outlet kan du hver dag finde nye tilbud fra internationale favoritter som Levi's og Adidas og de bedste nordiske mærker som Tiger of Sweden og Haglöfs. Udforsk deres brede udvalg af tøj til mænd, kvinder og børn med besparelser på op til 75%. Zalando blev grundlagt i 2008 af Rocket Internet, Robert Gentz og David Schneider, oprindeligt under navnet Ifansho. Derefter blev virksomheden omdøbt til Zalando, et spil på det italienske ord zalare (hvilket betyder "at lave vittigheder"). Zalando startede som en skobutik, inspireret af Zappos.com i USA. De har vokset Zalando til en webshop, der er lige så stor som Zappos og betydeligt mere værdifuld (5,3 milliarder dollars til sin seneste private værdi) uden carolling og koklokker. Zalando, der er baseret i Berlin, er Europas største online-only modeforhandler og kontinentets hurtigst voksende virksomhed, efter at have nået 1 milliard dollars i årlig omsætning kun fire år efter grundlæggelsen i 2008. Det tjente mere end 2 milliarder dollars sidste år på at sælge en blanding af sko og tøj fra 1.500 mærker, herunder Nike, Diesel Jeans og Tommy Hilfiger, og det er ved at lancere sin største børsnotering siden 2000 i Tysklands it-industri.

Zalando tilbehør

Smykker, håndtasker og ure bør alle være inkluderet i ethvert outfit. Materialer af høj kvalitet og kyndigt håndværk prioriteres i Zalando Loungen. Opdag, hvordan populært tilbehør fra dine yndlingsmærker kan forvandle dine outfits fra dejligt til fantastisk! Oplev det ideelle fodtøj til enhver lejlighed! Zalando Lounge har designersko til alle lejligheder, uanset om de er sporty, elegante eller klassiske. Dagdrømmer du om et par sko, der er lidt uden for dit budget? Det daglige sortiment af tilbud spænder fra sneakers til stiletter - og alt derimellem. Hvad er nøglen til en vellykket øvelse? Køb yoga-, fitness- eller løbetøj med rabat samt matchende træningssko! I vores daglige udsalg finder du nye tilbud på kendte mærkers sportstøj og udstyr, og du kan se frem til at gøre din næste træningssession lidt sjovere. Der er noget for enhver smag i denne mangfoldige kollektion. Der er mere til Zalando Lounge end bare store rabatter. Deres styrke ligger i deres fokus på mode. Zalando har noget for alle deres modebevidste kunder, fordi produktlinjen omfatter efterspurgte mærker, nichemærker, populære internationale designere og high-end mode. Fodtøj og tøj til kvinder, mænd og børn samt undertøj, tilbehør, sportsartikler og hjemmeartikler er alle tilgængelige. Der er noget for enhver smag blandt deres over 2.500 produkter.

Zalando Rabatkode

Når nye Zalando kunder tilmelder sig nyhedsbrevet, modtager de en rabatkode på £ 10 for deres første ordre! Når du har tilmeldt dig, modtager du de seneste kampagnekoder og tilbud i din indbakke samt er den første til at lære om nye produkter. Så hvad venter du på? Du kan til enhver tid afmelde dig. Tilmeld dig nu for at modtage særtilbud i din indbakke. Zalandos shoppingklub, The Lounge, tilbyder daglige tilbud, du ikke har råd til at gå glip af!  Hver dag vil Zalando Lounge give dig et nyt tilbud. Eksklusivt for Lounge medlemmer, disse Zalando rabatter er ofte en fantastisk måde at spare penge på. Tilmelding er helt gratis, og du er ikke forpligtet til at købe noget på forhånd. Du får ugentlige opdateringer, sæsonbetonede varer, der er varme, og meget mere! Du kan altid få rabat på dine yndlingsmærker hos Zalando. Der er aldrig en dag, hvor du ikke kan spare penge i Zalando-butikken. Med de bedste tilbud i salgssektionen samt premium designer salg, vil du aldrig gå over budgettet. For at få det bedste udseende skal du gå til deres websteds 'Premium' og 'Brands' sektioner - uanset om du leder efter Guess, Nike, Adidas, Versace, Ralph Lauren eller Calvin Klein, er der noget for enhver smag til en lav pris! Hvis det ikke er nok af et salg for dig, så kan du tjekke rabatkampagnekoderne på vores side. Nyde! Har du spørgsmål, problemer eller bekymringer, som webstedets omfattende hjælpesektion ikke kan løse? Hvis dette er tilfældet, zalandos kundeservice hjælper dig gerne. Gå til deres websteds hjælpesektion, og skriv "kontakt" i søgefeltet. Vælg 'kontakt- og hjælpeoplysninger, der skal dirigeres til deres kontaktoplysninger. Du kan kontakte dem via telefon, live chat eller ved at udfylde deres online kontaktformular.

Zalando på Trustpilot

Du, som alle andre, ønsker at sikre, at du får det bedste af det bedste.  Du vil være i stand til at stole på det firma, du køber fra, og vide, at du får det, du har betalt for. Der vil ikke være nogen fiddling midt i eller under hele processen med at tilmelde sig / købe fra firmaet. For at imødekomme dine bekymringer indsamlede vi oplysninger om Zalandos omdømme fra reelle kundeanmeldelser. Det er her, Trustpilot kan være nyttig. Vi kan se, hvordan virksomheden klarer sig på Trustpilot, og hvad vi kan forvente af alle aspekter af virksomheden. Alt ved Zalandos kundeservice er fremragende, fra kvaliteten til den måde, de gør tingene på. Alle ser ud til at være tilfredse med deres køb, kundeservice, leveringstid og kvalitet. Vi mener, at dette er en virksomhed, som du skal være opmærksom på og bruge!